Trauma Betekenis Engels

Vertalingen in context van In Trauma in Nederlands-Engels van Reverso Context. Er komt een trauma binnen en ik.


2

Een vrouw verslaving werkboek.

Trauma betekenis engels. Buiten de steekwonde was er weinig trauma. Vertalingen van het uitdrukking TRAUMA KOMT van nederlands naar engels en voorbeelden van het gebruik van TRAUMA KOMT in een zin met hun vertalingen. Vertalingen van het uitdrukking EEN TRAUMATEAM van nederlands naar engels en voorbeelden van het gebruik van EEN TRAUMATEAM in een zin met hun vertalingen.

Vertalingen van het uitdrukking WAR TRAUMA van nederlands naar engels en voorbeelden van het gebruik van WAR TRAUMA in een zin met hun vertalingen. Vertalingen van trauma in het gratis Engels-Nederlands woordenboek en vele andere Nederlandse vertalingen. 1 Een psychisch letsel 2 Emotionele schok 3 Enorme schok 4 Geestelijke schok 5 Gewelddadige inwerking 6 Hevige zielsaandoening 7 Kwetsuur 8 Letsel 9 Lichamelijk letsel 10 Lichamelijke verwonding 11 Medische term 12 Nare ervaring 13 Neurose 14 Ongevallenletsel 15 Ongevalletsel 16 Psychisch letsel.

Vertalingen in context van trauma A in Nederlands-Engels van Reverso Context. Trauma Vertaald van Engels naar Nederlands inclusief synoniemen uitleg en gerelateerde woorden. It can happen to someone when they suffer an intense emotional trauma.

Maar bekijk mijn vrienden in trauma 2. Vertalingen van het uitdrukking TRAUMA IS van nederlands naar engels en voorbeelden van het gebruik van TRAUMA IS in een zin met hun vertalingen. De trauma s en.

Vertalingen in context van Trauma door een in Nederlands-Engels van Reverso Context. Vertalingen van het uitdrukking TRAUMA TEAM van nederlands naar engels en voorbeelden van het gebruik van TRAUMA TEAM in een zin met hun vertalingen. Het is meer te zien als een zwakte die kan ontstaan als het emotionele systeem in de hersenen niet goed georganiseerd of opgebouwd is.

Severe mental disturbance whether congenital or due to disease trauma or neurosurgical operations 10 beds for heavy trauma patients possibility to expand the capacity. Vertalingen in context van trauma patients in Engels-Nederlands van Reverso Context. Vertalingen van het woord TRAUMACENTRUM van nederlands naar engels en voorbeelden van het gebruik van TRAUMACENTRUM in een zin met hun vertalingen.

Trauma team staat gereed. Trauma na een inspanning traumahelikopter traumaticus traumatisch traumatisch kernhout traumatisch parenchym traumatische artritis traumatische asphyxie traumatische bursitis traumatische conjunctivitis traumatische glucosurie traumatische laesie traumatische ring traumatologie Zojuist vertaald NLEN. There was very little trauma beyond the entry wound.

Vertalingen in context van traumas in Nederlands-Engels van Reverso Context. Dat gebeurt soms na intens emotioneel trauma. Gelukkige omstandigheid met symbolische betekenis dat het Roma-verslag wordt aangenomen in dezelfde week dat het Parlement de volgende zitting van de Raad voorbereidt.

Vertaling van trauma in Engels. Uw trauma is een toegangspoort een pad een. Any physical damage to the body caused by violence or accident or fracture etc.

Zij is de auteur van meer dan 175 vakpublicaties evenals de boeken die zekerheid zoeken. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten traumas Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Vertalingen in context van voor traumas in Nederlands-Engels van Reverso Context.

Ik heb een trauma van jullie scheiding. Head trauma blunt force trauma blunt-force trauma trauma to the head blunt trauma. Rescue 56 were taking four trauma patients.

Ondanks regelmatig oplaaiende gevechten blijft War Trauma Foundation actief in Zuid Soedan. Dwangmatig en pathologisch liegen wordt veroorzaakt door psychologische traumas. Een voormalig gerichte behandlingshandbok voor traumas en verslavingen.

één behandlingshandbok voor PTSS en Substance Abuse. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten trauma Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Vertalingen van het uitdrukking KOMT EEN TRAUMA van nederlands naar engels en voorbeelden van het gebruik van KOMT EEN TRAUMA in een zin met hun vertalingen.

Vertalingen in context van trauma in Engels-Nederlands van Reverso Context. Meestal is het een gevolg van trauma A van vaardigheden die men niet geleerd heeft enof het gemis van een emotionele opvoeding. An emotional wound or shock often having long-lasting effects Voorbeeld zinnen.

En de komende creëren verandering. Trauma door een scherp object op de basis van het schedel.


Herkennen Verwerken En Helen Van C Ptss C Ptsd Social Balance


2


Confusing Words Woorden Die In Het Engels Hetzelfde Klinken Maar Een Andere Betekenis Hebben Woorden Engel


Sesh Betekenis In Het Nederlands Nederlands Vertaling


Hersenletsel Betekenis In Het Engels Engels Vertaling


Tts Definitie Tertiaire Trauma Enquete Tertiary Trauma Survey


Werken Met Organisatie Trauma Inzichten Uit De Praktijk Leanne Steeghs


Traumaverwerking Met Wortel En Tak Jyotisha Tat Trauma Therapeut


Wervelkolom Vertalen Naar Engels


Trauma Bonding Kan Als Liefde Voelen Social Balance


Een Mengelmoesje Van Nederlands En Engels Het Leids Kwartiertje


Chronisch Trauma Bij Kinderen En Adolescenten Kenniscentrum Kinder En Jeugdpsychiatrie


Chronisch Trauma Bij Kinderen En Adolescenten Kenniscentrum Kinder En Jeugdpsychiatrie


The Body Keeps The Score 9780141978611 Bessel Van Der Kolk Boeken Bol Com


Chronisch Trauma Bij Kinderen En Adolescenten Kenniscentrum Kinder En Jeugdpsychiatrie


Pin Op Learn Dutch Nederlands Leren Dutch English Nederlands Engels Neerlandais Niederlandisch


Een Mengelmoesje Van Nederlands En Engels Het Leids Kwartiertje


The Body Keeps The Score 9780141978611 Bessel Van Der Kolk Boeken Bol Com


2

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel