Katja Schuurman Kind Sammie

Katja schuurman kind sammie Ze houdt haar dochter een beetje op de achtergrond maar dat betekent niet dat we vergeten zijn dat Katja Schuuman moeder is van Sammie. De actrice-presentatrice zat door een.


Katja Schuurman En Thijs Romer Definitief Uit Elkaar Sterren Ad Nl

Katja Schuurman deelt mierzoete foto van dochters Sammie en Coco.

Katja schuurman kind sammie. Thijs Römer en Katja Schuurman zijn de trotse ouders van Sammie. Katja geniet van laatste momenten alleen met nú nog enige dochter Sammie 10 Het is aftellen voor Katja Schuurman 45. Ze houdt haar dochter een beetje op de achtergrond maar dat betekent niet dat we vergeten zijn dat Katja Schuurman moeder is van Sammie.

Samen gingen ze overnachten in een hotel in Amsterdam. Ze heeft onlangs haar zwemdiploma gehaald staat op het profiel van haar trotse papa. De relatie tussen Katja Schuurman en Thijs Römer liep in 2015 stuk maar sindsdien zijn ze nog altijd.

Katja Schuurman vindt zichzelf losser dan haar man Freek en ex-man Thijs als het om opvoeden gaat. Katja Schuurman deelt prachtig kiekje met beide dochters. Dat vind ik soms wel een gek idee aldus de presentatrice in het tijdschrift van Linda de Mol.

Sammie Römer de tienjarige dochter van Katja Schuurman 45 en Thijs Römer 42 schotelde haar moeder daarom een heerlijk zelfgemaakt prakkie voor. Katja Schuurman 39 heeft een stressvolle periode achter de rug. Katja heeft een uitstekende oppas aan haar oudste dochter.

Hoe ziet de kleine spruit er vandaag de dag uit. De actrice en presentatrice is inmiddels alweer dik zeven maanden zwanger. Genoeg reden om nog even wat quality time in te plannen met dochtertje Sammie 10 voordat de kleine spruit er is.

Ze bracht de zondag door met haar twee dochters Sammie en Coco. Katja Schuurman 45 is zaterdag bevallen van een dochter. Trotse Katja Schuurman en Thijs Römer delen fotos dochter Sammie.

Katja wist altijd dat ze graag twee of drie kinderen wilde hebben. Dat vertelt de actrice maandag in een interview met Linda. Katja was 35 toen ze zwanger raakte van dochtertje Sammie.

Voor de súper schattige fotos van hun dochtertje Sammie. De actrice en haar man Freek van Noortwijk hebben hun dochtertje de naam Coco. Hoe ziet de kleine spruit er vandaag de dag uit.

Katja Schuurman vindt het belangrijk om richting haar tienjarige dochter Sammie open te zijn over haar psychische stoornis. Grote meid De relatie tussen Katja Schuurman en Thijs Römer liep in 2015 stuk maar sindsdien zijn ze nog altijd even. En wauw wat is het een mooi plaatje.

Nu de horeca is gesloten en een vorkje prikken in een restaurant er de komende weken niet meer in zit moeten we onszelf thuis maar flink verwennen. Precies een maand geleden werden Katja Schuurman 45 en haar geliefde Freek van Noortwijk de trotse ouders van dochter Coco Loulou hun eerste kindje samen. Katja Schuurman en Thijs Römer zijn allebei nog niet zo heel lang actief op Instagram maar hun accounts zijn bij ons nu al favoriet.

De 45-jarige actrice en presentatrice is bevallen van een dochter die ze samen met haar partner Freek van Noortwijk kreeg. Article continues after the ad. Die relatie strandde in 2015.

De zusjes deden samen een dutje. Op Instagram deelt ze donderdagavond een prachtige foto uit de oude doos waarop ze dochter Sammie die inmiddels 11 is aan de borst heeft liggen. Daar had ze geen omkijken naar.

Ik ben verliefd op Sammie. Zo ziet de 7-jarige dochter van Thijs Römer en Katja Schuurman er tegenwoordig uit. Zó ziet Sammie er tegenwoordig uit.

Het meisje is zeven jaar en al een grote meid. Katja Schuurman heeft een gelukzalig weekend achter de rug. Lekker joh aldus een trotse Katja.

Sammie werd elf jaar geleden geboren en is de dochter van Katja en acteur Thijs Römer. Zó veel liefde in één foto. Katja Schuurman is opnieuw moeder geworden.

Zo ook Katja Schuurman 46. Birgit is the sister of Katja Schuurman 46 who gave birth to daughter Coco Loulou in August. Wat het opvoeden van Sammie betreft botsen we.

De presentatrice was al moeder van Sammie die duidelijk haar geluk niet op kan met haar kleine zusje. Moeder-dochter weekend voor Katja Schuurman en dochter Sammie. Zo Ziet De 7 Jarige Dochter.

Sammie Rmer born. Nu tien jaar later is ze weer in verwachting. Als mijn jongste dochter twintig wordt ben ik 65.

Katja Schuurman heeft een heerlijk weekend achter de rug met haar oudste dochter Sammie.


Zien Zo Ziet De Dochter Van Katja Schuurman Er Nu Uit 100 Nl Magazine


Zien Zo Ziet De Dochter Van Katja Schuurman Er Nu Uit 100 Nl Magazine


Wat Een Plaatje Katja Schuurman Verschijnt Op Rode Loper Met Geliefde Freek En Dochter Sammie


Foto Zwangere Katja Schuurman Topless Mijn Dochter Noemt Ze Ollie En Bollie


Emotionele Katja Schuurman Zet Jarige Dochter In Het Zonnetje Rtl Nieuws


Katja Schuurman Ik Ben Verliefd Op Sammie Show Ad Nl


Zo Veel Liefde In Een Foto Katja Schuurman Deelt Prachtig Kiekje Met Beide Dochters


Katja Schuurman Trots Op Haar Prachtige Modern Family Wel Nl


Katja Schuurman Losser In Opvoeding Dan Huidige Man En Ex Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Katja Deelt Prachtige Zwangere Foto Met Haar 10 Jarige Dochtertje Sammie 100 Nl Magazine


Libelle Babbelt Met Katja Schuurman Je Moet Je Nooit Schamen Voor Je Moeder


Katja Emotioneel Om Jarige Dochter Shownieuws


Zo Ziet De 7 Jarige Dochter Van Thijs Romer En Katja Schuurman Er Tegenwoordig Uit Story


Reni Van Maren


Zien Zo Ziet De Dochter Van Katja Schuurman Er Nu Uit 100 Nl Magazine


Katja Schuurman Deelt Prachtige Moeder Dochterfoto En Showt Groeiende Babybuik


Katja Schuurman Over Zwangerschap Het Was Nu Of Nooit Rtl Boulevard


Katja Schuurman Laat Met Lieve Foto Van Dochter Haar Groeiende Babybuik Zien


Zien Katja Deelt Prachtige Foto Van Dochter Met Babyzusje Coco

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel