Katja Schuurman Bevallen Instagram

Het Jachtseizoen het succesvolle YouTube-format van de jongens van StukTV waarin ze jagen op BNers bestaat al langer maar is sinds vorige week naar tv. View this post on Instagram.


Katja Schuurman Geniet Van Shopsessie In Amsterdam Met Dochters Rtl Boulevard

Op zaterdag verwelkomden zij hun dochter Coco Loulou deelt de actrice op haar Instagram.

Katja schuurman bevallen instagram. De Nederlandse Katja Schuurman 45 en haar man Freek zijn trotse ouders geworden van een dochter. In deze aflevering van Het Jachtseizoen moesten Katja Schuurman en Babette van Veen uit de handen van de mannen van StukTV blijven. De babykamer is klaar is te zien op fotos die de presentatrice en actrice zaterdag deelt op Instagram.

423k Followers 388 Following 1152 Posts - See Instagram photos and videos from Katja Schuurman katjaschuurman. Katja Schuurman 45 is helemaal voorbereid op de komst van haar dochter. 739k Likes 2111 Comments - Katja Schuurman katjaschuurman on Instagram.

Cocooning 8 infinity. De 45-jarige actrice en presentatrice is opnieuw moeder geworden van een meisje dat ze samen met haar man Freek van Noortwijk kreeg. Katja zou vanochtend om 602 uur zijn bevallen in het ziekenhuis OLVG in Amsterdam.

De twee zijn vanochtend ouders geworden van een dochtertje. Katja Schuurman staat op het punt om haar gezin uit te breiden. Wat een heerlijke verrassing liefjes.

Dank jullie wel voor de pijn in mijn buik van het lachen. Katja Schuurman en haar man Freek van Noortwijk kunnen hun geluk niet op. De actrice en haar man Freek van Noortwijk hebben hun dochtertje de naam Coco Loulou gegeven.

Zo vlak voor de bevalling staat de hoogzwangere presentatrice stil bij het moederschap in een openhartig interview voor LINDA. Tien jaar geleden deed ik een shoot voor Linda met Sammie in mijn buik. De 45-jarige actrice en presentatrice is bevallen van een dochter die ze samen met haar partner Freek van Noortwijk kreeg.

Ik was vergeten hoe het was geeft de brunette toe tijdens een QA op Instagram. Ik wist wel dat het pittig was maar ik merkte dat ik zenuwachtig was. Bevalling Katja Schuurman.

Die fotos koesteren we. Het koppel maakte afgelopen weekend bekend dat ze ouders zijn geworden van een prachtige dochter. Het meisje draagt de naam Coco Lou Lou.

Katja Schuurman 45 zit nog altijd op een roze wolk en is niet van plan er snel af te komen. Beschuit met roze muisjes in huize Schuurman. De presentatrice en actrice laat op haar Instagram weten dat haar dochter vanochtend om 0602 ter wereld is gekomen.

Katja Schuurman bevallen van dochtertje en dít is de originele naam. Hoewel Katja al eerder een bevalling had meegemaakt wist ze voorafgaand aan Cocos geboorte niet meer wat haar te wachten stond. 145k Likes 118k Comments - Katja Schuurman katjaschuurman on Instagram.

De presentatrice zweeft sindsdien met haar man. Katja Schuurman is opnieuw moeder geworden. Katja Schuurman is namelijk bevallen van een dochtertje.

Het Jachtseizoen op tv. Katja Schuurman beviel in augustus van haar tweede dochtertje Coco. Dat heeft 24 uur geduurd.

Beschuit met muisjes voor Katja Schuurman 45 en haar man Freek van Noortwijk 31. De actrice doet in een QA op Instagram een boekje open over haar bevalling. In de podcast METZNALLEN van Gwen van Poorten 31 vertelt de actrice over de bijzondere ervaring.

Ze heeft een heftige bevalling achter de rug gehad en vertelt me daar alles over in deze podcast. 24k Likes 258 Comments - Katja Schuurman katjaschuurman on Instagram. En dat leidde tot grote ergernis van de kijkers tot veel hysterie.

Katja Schuurman beviel een week geleden van dochtertje Coco Loulou. Dit maakt ze op Instagram bekend. We zijn zó gelukkig.

In deze aflevering praat ik met Katja Schuurman. Zo bespreekt de 45-jarige haar bipolaire stoornis traumatische ervaringen tijdens haar eerste bevalling en de discussies met Freek over de opvoeding. Katja Schuurman is bevallen van haar tweede dochter.

291k Likes 699 Comments - Katja Schuurman katjaschuurman on Instagram. Katja Schuurman 45 bevallen van dochtertje. Op Instagram deelt Katja een aantal liefdevolle fotos en maakt ze de naam bekend van het kleine meisje.

Katja Schuurman 45 is zaterdag bevallen van een dochter. Zelfs aan haar bevalling heeft ze uiteindelijk een goed gevoel overgehouden. Katja Schuurman is bevallen van een dochtertje.

Bekijk ze hieronder in de Instagram-slideshow. Om 602 uur is Coco Loulou geboren. Katja Schuurman deelt eerste update na bevalling FOTOS Katja Schuurman beviel een week geleden van dochtertje Coco Loulou.


Katja Schuurman Bevallen Van Een Prachtige Dochter


Geslacht Baby Katja Schuurman En Freek Van Noortwijk Bekendgemaakt


Katja Schuurman Katjaschuurman Instagram Photos And Videos


Katja Schuurman Openhartig Over Bevalling Grazia


Op Deze 10 Foto S Is Katja Schuurman Net Weer 25 Gewoonvoorhem


Katja Schuurman Bevallen Van Dochtertje Rtl Boulevard


Zo Lief Katja Schuurmans Eerste Week Met Coco Loulou Nouveau


Kinderen Katja Schuurman California Memes


Katja Schuurman Bevallen Van Tweede Dochter Nouveau


P6wcxibnh5qdjm


Katja Schuurman 45 Getuigt Over Helse Bevalling Ik Dacht Alleen Maar Trek Er Haar Dan Uit Showbizz Hln Be


Katja Schuurman Katjaschuurman Instagram Photos And Videos


Zien Katja Deelt Prachtige Foto Van Dochter Met Babyzusje Coco


Katja Schuurman Over Zwangerschap Het Was Nu Of Nooit Rtl Boulevard


Zo Veel Liefde In Een Foto Katja Schuurman Deelt Prachtig Kiekje Met Beide Dochters


Katja Schuurman S Hart Loopt Over Voor Pasgeboren Coco Weekend Online


Deze Prachtige Gezinsfoto S Van Katja Schuurman Moet Je Echt Even Zien Kek Mama


Katja Schuurman Verwijdert Omstreden Berichten Ditjes Datjes


Katja Schuurman In De Bres Voor Bilal Wahib Een Slechte Grap Is Geen Kinderporno Show Destentor Nl

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel